неделя, 8 юли 2018 г.

ЗЕМЯТА – ЩАСТЛИВА ОТНОВО - ЗАБРАВЕТЕ СТРАХА, БЪДЕТЕ ПОЗИТИВНИ


Милиони хо­ра в нас­то­ящия мо­мент се борят за спасението на Зе­мята и за осъзнаването на чо­веш­ката общност. Те ра­бо­тят с по­ло­жи­тел­на­та ми­съл, с медитация и с визуализацията, из­­лъч­ват мощ­ни гру­по­ви по­ло­жи­тел­ни мисли. Използват вси­ч­­ки об­с­то­ятел­с­т­ва и въз­мож­нос­ти да ра­зяс­ня­ват кол­ко са важ­ни по­зи­тив­но­то мис­ле­не и пре­одо­ля­ва­не­то на егоизма.
Човек тряб­ва да за­поч­не пър­во от се­бе си. Когато съз­на­тел­­но ра­бо­ти над сво­ите мисли, чув­с­т­ва и постъпки, той ве­че вли­­за в по­то­ка на ед­на по-вис­ша вибрация. Така се при­об­ща­ва към оне­зи хора, ко­ито ще оце­ле­ят и ще ста­нат яд­ро на Но­ва­та Земя.
Зем­ни­те хо­ра не са сами. На Земята са мно­го вис­ши съ­щес­­т­ва – една част са в плът, дру­ги – в енер­ги­йна форма. От Ду­ховния свят свет­лите сили са на­со­чи­ли по­мощта си към Зе­мята. Ако чо­векът по­же­лае та­зи помощ, той обе­за­тел­но ще я получи.
В бит­ка­та за Земята тъм­ната ложа е вклю­чи­ла всич­ки свои въз­можности. Тя се нуждае от енер­ги­ите на стра­ха и без­по­кой­­с­т­во­то, ко­ито из­лъч­ват поч­ти всич­ки зем­ни хора.
Крайно вре­ме е да осъзнаете, че стра­хът но­си ги­бел­та на Пла­­не­тата и на чо­веш­кия вид. Ако хо­ра­та съз­на­тел­но се из­пъл­­ват със Свет­лина, с доб­ри чув­с­т­ва и с доб­ри мисли, тъм­ни­­те си­ли са без­по­мощни. Те ос­та­ват без храна. Няма по-мощ­на за­щи­та от доб­ри­те мис­ли и доб­ри­те чувства. От вас е било скри­вано то­ва знание; съзнателно са ви би­ли вну­ша­ва­ни стра­хо­ве. Особено пе­ри­оди­те на материализъм, ко­га­то не е до­пус­­ка­на до­ри ми­съл за от­въ­ден свят и безсмъртие, как­то и за съ­­щес­т­ву­ва­не­то на ду­хов­ни сфери и ду­хов­ни същества, са по­ро­дили в чо­ве­ци­те ал­ч­ност и егоизъм – те са се стремили да из­живеят „единствения“ си жи­вот кол­ко­то мо­же по-бо­га­то и да имат власт в обществото.
Сега ед­на част от хо­ра­та на Земята променят схващанията си. След ка­то са пре­жи­ве­ли це­лия си жи­­вот с ма­те­ри­алис­ти­чен възглед, този процес е труден и ба­вен.
Тай­ните зна­ния ве­че са на раз­по­ло­же­ние на съв­ре­мен­ни­те хо­­ра и те проумяват, че са тъ­на­ли в невежество.
Последното де­се­ти­ле­тие е белязано с отварянето на чо­веш­­ките възможности, как­то и с активното из­да­ва­не на езо­те­­рич­на ли­те­ра­тура.
Много хора, те ста­ват все повече, осъ­щес­т­ви­ха те­ле­па­тич­на връз­ка с дру­ги светове. Това до­не­се мно­го радост, но и мно­­го съмнения. Разбира се, до­не­се и мно­го зло­упот­ре­би със зна­­ни­ето и с от­во­ре­ни­те възможности.
Но то­ва е за­ко­но­ме­рен про­цес и той пос­те­пен­но ще бъ­де пре­­о­до­лян. Хората ще се на­учат да поз­на­ват ис­тин­с­ки­те ка­чес­­т­ва и да ги от­ся­ват от шар­ла­тан­с­ки­те изяви. Разбира се, че то­­ва е част от бит­­ка­та на „тъм­ни­те фланелки“. Те ис­кат да вну­шат на хората, че те­зи чо­веш­ки въз­мож­нос­ти не съ­щес­т­ву­ват и са плод на из­ма­ма от стра­на на ло­вки­те хитреци.
Псевдолечителите, зав­ла­де­ни от грандомания, съ­що вне­со­­ха мно­го смут и на­ка­ра­ха дос­та хо­ра да се съм­ня­ват и да се от­­д­ръп­нат от ал­тер­на­тив­на­та медицина. Но то­ва е част от иг­ра­та. Хората тряб­ва да се на­учат да усе­щат ис­тин­с­ко­то от заб­лу­дата.
Много са случаите, в ко­ито пра­ви­тел­с­т­ва­та са скри­ли ис­ти­­на­та за до­го­во­ри­те си с из­вън­зем­ни цивилизации. Те са пре­да­­ли ин­те­ре­си­те на зем­но­то човечество, за да по­лу­чат тех­но­ло­гии, с ко­ито да имат надмощие. Но и едните, и дру­ги­те от про­­ти­во­пос­та­ве­ни­те стра­ни са по­лу­чи­ли тех­но­ло­гии и си­ли­те им ви­на­ги са би­ли поч­ти изравнени. Периодът на „сту­де­на­­та война“ бе­ше из­пъл­нен със ситуации, в ко­ито мо­же­ше да бъ­де взри­ве­на Земята.
Вис­ши­те ци­ви­ли­за­ции не поз­во­ли­ха то­ва да стане. Понеже на Земята ос­но­вен дейс­т­ващ прин­цип е сво­бод­на­та воля, беше въз­­мож­но „тъм­ни­те фланелки“ да да­дат по-вис­ши технологии за про­из­водство на оръжия. Така те дър­жа­ха Земята под кон­т­рол и вся­­ва­­ха го­лям страх у зем­ни­те хо­ра, поради опас­нос­т­та от яд­ре­на или бак­те­ри­оло­гич­на война.
Правителствата, ко­ито склю­чи­ха та­ки­ва до­го­во­ри с из­вън­зем­ни, ще бъ­дат от­го­вор­ни за сво­ите дейс­т­вия чрез закона на кармата.
Сега, ко­га­то за­поч­ва раз­би­ва­не­то на сис­те­ма­та на стра­ха и все по­­ве­че хо­ра осъз­на­ват се­бе си ка­то Същества на Свет­ли­на­та, не мо­­же та­ка то­тал­но да бъ­де вла­дян чо­веш­ки­ят вид. То­зи про­цес ес­­ка­ли­ра и не мо­же да бъ­де спрян. Земята и ней­ни­те хора ще се ос­­во­бо­дят на­пъл­но от ло­ши­те вли­яния и ще въз­­вър­нат из­кон­ни­те си възможности.
Мислете, че сте Божествени. Мислете, че сте из­тъ­ка­ни от Свет­­ли­на и страхът отс­тъп­ва мяс­то на вдъх­но­ве­ни­ето и въз­хи­щението. Когато се из­пъл­ни­те с вдъх­но­вение, ва­ши­те за­лож­би ще се отворят. Те са огромни. Бъ­де­те уве­ре­ни в това. Ще почувствате, че все­кид­не­ви­ето и би­тът не ви по­тис­кат тол­ко­­ва много. Ще усетите, че все по-чес­то се ин­те­ре­­су­ва­те от ду­­хов­на­та същ­ност на ва­шия живот, а не от ма­те­ри­я­та. До вас ще дос­ти­га все но­ва и но­ва информация, ко­ято ще ви вдъх­­но­вя­­ва и ще ви за­реж­да с доб­ро нас­т­ро­ение и ентусиазъм. Вие сте от Семейството на Светлината и се зав­ръ­ща­те в него, как­то блуд­ни­ят син се за­вър­на при своя баща.
Стремете се съз­на­тел­но към то­зи процес, за да се ос­во­бо­ди­­те по-бър­зо от всич­ки пси­хи­чес­ки от­ро­ви и заблуди. Когато прос­­ве­тли­­те пси­хи­ка­та си, те­ла­та ви ще са в със­то­яние да из­ра­­зят сво­ите ис­­тин­с­ки качества. Това ве­че за­ви­си са­мо от вас са­мите. По-ра­но не по­до­зи­рах­те за възможностите, ко­ито са за­­ко­ди­ра­ни във ва­шия вид. Сега знаете, че сте съ­щес­т­ва със сво­­бод­на во­ля и сте съз­да­­де­ни от Светлина. Вие сте в със­то­я­ние да кон­так­ту­ва­те те­ле­па­тич­но, да виж­да­те в неп­роз­рач­на ма­терия, да чу­ва­те му­зи­ка­та на Сфе­рите, да из­ли­за­те от фи­зи­чес­­ко­то си тяло, да оти­ва­те на­да­леч в Космоса и да оби­ка­ля­те Зе­мята. Вие сте в със­то­яние да виж­да­те ми­на­ло­то и бъдещето. Мо­­­же­те с ми­съл­та си да из­вик­ва­те не­об­хо­ди­ми­те ви об­с­то­я­тел­­ства (сти­га те да не вре­дят някому). Мо­же­те да се за­ни­ма­ва­­­те с как­во­то по­же­ла­ете изкуство, да ползвате ези­ци­те, ко­и­то сте го­во­ри­ли през раз­лич­ни прераждания. Вие сте съз­да­де­­ни ка­то богове.
Във „Вестителите на зората“ обяс­них­ме как са би­ли зат­во­ре­­­ни ва­­ши­те спирали на ДНК и как сте би­ли ли­ше­ни от дос­то­­­вер­на ин­формация.
Ко­га­то възстановите дванадесетте спи­ра­ли на ДНК отново, ще въз­вър­не­те възможностите си.
Бентът е отприщен и про­це­сът ве­че е необратим. Се­мей­с­т­­вото на Светлината се зав­ръ­ща на Земята и тя се обновява.
Това е из­к­лю­чи­тел­но не­об­хо­димо и за це­лия Светъл кос­ми­­чес­ки свят.
Чо­веш­ки­те съ­щес­т­ва от Семейството на Светлината ве­че тряб­­ва да изиг­раят ролята си по най-доб­рия на­чин и докрай, за да мо­же Земята за­ед­но с хо­ра­та си да нап­ра­ви ево­лю­ци­о­нен скок.
Има та­ки­ва моменти в кос­ми­чес­кия живот, ко­га­то е не­об­хо­­дим ево­лю­ци­онен скок, след ка­то е би­ла осъ­щес­т­вя­ва­на дъл­га и бав­на пос­тъ­па­тел­на еволюция. Земята и нейни­те хо­ра са пред то­зи скок и той ще се със­тои за онези, ко­ито се от­ворят за Светлината. С ролята, ко­ято сега им е отредена, хо­ра­та от Се­мейството на Свет­ли­ната са се на­гър­би­ли още ко­га­то са пла­­ни­ра­ли то­ва пре­въп­лъ­ще­ние. Но тази информация е скъ­та­на та­ка дълбоко, че не мо­гат да си спомнят. Вече е започнал про­­цесът на от­ва­ря­не на соб­с­т­ве­на­та информация, ко­ято е най-вяр­ната.
Когато вне­зап­но ви ид­ват мисли, ко­ито ня­мат връз­ка с все­­ки­­дне­вието, знайте, че те са от ва­шия та­ен сейф и им вяр­­вай­те. Ако им вярвате, те ще про­дъл­жат да ид­ват – ед­на­ ми­съл ще дър­па дру­га­та и та­ка ще раз­п­ле­те­те се­гаш­на­та при­чи­на, поради ко­ято сте на Земята, ще раз­бе­ре­те как­во тряб­­ва да пра­ви­те и как да раз­поз­на­ете истинското от лъж­ли­вото.
Четете езотеричните издания с ед­но наум. Разпознавайте вяр­­но­то от невярното. Ако сте си пос­та­ви­ли та­ка­ва задача, ско­ро ще за­бе­лежите, че има­те усе­ща­не­то кое е вяр­но и кое – не. Из­ключете ло­ги­чес­ко­то мислене. Усетът е мно­го по-верен от ума и пет­те сетива. Ролята на пет­те се­ти­ва е да ви ори­ен­ти­ра­т в зем­ни­те условия, но не и да ре­ша­ва­те чрез тях за­да­чи от по-висш порядък.
Скъпоценна ин­фор­ма­ция е на разположение. Просто по­же­лай­те да я получите. Радостта от ис­тин­с­ко­то зна­ние е ве­ли­ка. Дос­тавете си та­зи радост. Ще се по­чув­с­т­ва­те дос­той­ни и сво­бод­­ни същества.
Дойде времето, ко­га­то вие ще се изя­ви­те мно­го яр­ко – ще има­те прозрения, ко­ито ще съ­об­ща­ва­те на хо­ра­та око­ло вас. Ще мо­же­те да от­да­ва­те кос­ми­чес­ка енер­гия на бол­ни­те (а бол­ни днес са всич­ки хо­ра на Земята). Ще знаете как да действате пра­­вил­но, за да се пре­­дот­в­ра­тят кол­ко­то се мо­же теж­ки­те пос­лед­­с­т­вия от смя­на­та на вибрацията – доверете се на ин­ту­и­ци­я­та си. Във все­ки мо­мент сле­­де­те как­ви мисли и чув­с­т­ва нах­лу­­ват у вас. Енергиите влизат във ва­ша­та ДНК и я въз­с­та­но­вяват. Ще има­те и раз­ни фи­зи­чес­­ки усе­ща­ния, от ко­и­то не тряб­­ва да се плашите. Те иг­ра­ят ле­чи­тел­с­ка и от­­ва­ря­ща роля. Са­­мо се вслуш­вай­те в това, ко­ето ста­ва с ва­ше­то тя­ло, и го оби­чайте. Насърчавайте го да от­ва­ря въз­мож­нос­ти­те си. Знай­те, че за Божествените енер­гии ня­ма не­въз­мож­ни неща. Те са в със­то­яние да поп­ра­вят всичко, ко­га­то дой­де не­об­хо­ди­ми­ят мо­­мент. Този мо­мент ве­че е дошъл.

Багрина Кларк

Няма коментари:

Публикуване на коментар