събота, 21 юли 2018 г.

ЗАКОН ЗА ВИБРАЦИЯТА И ПРИВЛИЧАНЕТО



Всичко във Вселената се движи и вибрира. Нищо не е в покой. Живеем в океан от движение.
Принципите на вибрация във физическия свят се отнасят и до нашите мисли, чувства и желания в етерния свят. Всеки звук, предмет, дори и мисълта, имат своя вибрационна честота, уникална сама по себе си.
Разликата между многообразното проявление на Творението е в различната скорост и форма на вибрацията. От Цялото, което е чистия Дух, до най-грубата форма на материята, всичко трепти. Колкото по-силна е вибрацията, толкова по-високо е нейното място в скалата.
Вибрацията на Духа е с такава огромна сила и честота, че на практика Той е в покой – точно както едно бързо въртящо се колело изглежда неподвижно. На другия край на скалата са грубите форми на материята, чиито вибрации са толкова бавни, че изглеждат неподвижни. Между тези два полюса са разположени милиони вибрации с различна честота. От частицата и електрона, атома и молекулата, до световете и Вселените – всичко вибрира.
Нашите мисли + Нашите чувства = Нашата енергия
Енергията, която излъчваме, привлича подобна енергия. Когато променим своята енергия, всичко около нас започва да се променя.
Ключът към това да привлечеш нещо, което желаеш в живота си, е да постигнеш вибрационна хармония с него. Най-лесният начин за това е да си представиш, че го имаш, да се вживееш, сякаш то вече е част от твоето преживяване и да влееш мислите си в удоволствието от него ... Да намериш чувството и да го задържиш. Така ще излъчваш вибрации и ще започнеш да привличаш хора, обстоятелства и предмети с подобна вибрация.
Ти привличаш към себе си есенцията на онова, което преобладава в мислите ти. Ако нещата, които не искаш, преобладават в мислите ти, житейското ти преживяване отразява тях. Ако мислиш за липсата на онова, което желаеш, то емоциите ти ще са песимизъм, притеснение, обезсърчаване ...
Ако нещата, които искаш, преобладават в мислите ти, житейското ти преживяване ги отразява. Когато мислите ти вибрационно съвпадат с твоето желание, се чувстваш добре – гамата на емоциите ти се състои от задоволство, очакване, радост.
Щом започнеш да осъзнаваш емоциите си, винаги ще знаеш дали допускаш енергията в своя съзидателен процес и никога вече няма да се лъжеш относно причината нещата да се случват така, както се случват.
Или ти управляваш реалността, или реалността управлява теб.
Получаваш това, за което мислиш, независимо дали го искаш.
Разбирането на вибрационната ти природа ти дава възможност съзнателно да създаваш и управляваш собствената си реалност.

Ти си Съзнание.

Ти си Енергия.

Ти си Вибрация.

Ти си Творец.

Ти си този, който притегля и оползотворява Енергията.
Ти си творчески гений, който се изразява тук, в тази времево-пространствена реалност.
Приемай себе си като вибрационно Същество, защото живееш във вибрационна Вселена.



Автор...

Няма коментари:

Публикуване на коментар